RS Feva

Voor gevorderde zeilers tussen 13 en 16 jaar

Tweemans zwaardboot

Dé ultieme uitdaging.

Tweemans zwaardboot

Het grootzeil, fok en gennaker zorgen ervoor dat je over het water vliegt

F U N

Samen met de Laser Pico, Topaz en Windsurf cursisten vorm je een aparte groep binnen de zeilschool

Wedstrijdklasse

De RS Feva is door het Watersportverbond erkend als officiële wedstrijdklasse.

Opstap naar instructeur

De RS Feva is onze trainingsboot.

Opstap naar instructeur

Ook zin om ons team te komen versterken?

Opstap naar instructeur

Instructeur bij de Vuntus is de ideale vakantiebaan!

Shadow
Slider

RS Feva

 De RS Feva is onze ultieme 2-mans zwaardboot! Het is een leuke en snelle boot met vele extra's ten opzichte van de Topaz, zoals een gennaker! De mogelijkheden van een grootzeil, fok en gennaker maakt dat je met deze boot over het water vliegt ! Samenwerken is het sleutelwoord voor het varen in deze boot. Een grote uitdaging op het gebied van snelheid, stabiliteit, controle en samenwerking. De RS Feva is tevens door het Watersportverbond erkend als officiële wedstrijdklasse. 

Voor wie?

De doelgroep van deze boot ligt tussen de 13 en de 16 jaar. Het is de directe opvolger van de Laser Topaz. Ben je uitgekeken op de Laser Topaz ? Dan is de RS Feva de ultieme boot voor jou. 

Leeftijdsgenoten

Alle kinderen die bij ons in de Laser Pico, Topper Topaz of RS Feva komen zeilen, vormen samen een aparte groep binnen onze zeilschool. Jullie hebben je eigen omkleed- en chill ruimte en ook een apart fun programma. We zullen er alles aan doen om je "als een vis in het water" te voelen bij ons! 

 

Opstap naar instructeur

Uiteindelijk is de cursus in de RS Feva de ideale opstap om instructeur te kunnen worden bij Zeilschool de Vuntus. Altijd al gedroomd van de meest ideale vakantiebaan: in de gezonde buitenlucht, toffe opleiding en ontwikkeling van jezelf, vrienden voor het leven maken en nog een beetje geld verdienen ook! Ook dan is het volgen van een cursus in de RS Feva zeker de moeite waard.

 

laatste
plek
RS Feva - € 460

Week 34

22 augustus 2022 - 26 augustus 2022
RS Feva - € 305

Club Najaar

zondagen 4, 11, 18 en 25 september

Powered by iCagenda